вторник, 13 юни 2017 г.

Долу ръцете от Десислава Иванчева

Двама-трима нереализирали се в живота хора решиха да бъдат забелязани с едно писмо до медиите. Незнайни герои заявиха, че оттеглят доверието си от кмета на район "Младост" - Десислава Иванчева. Само, че забравиха да кажат, че те никога не са я подкрепяли, нито са подкрепяли каузата за "Зелен Младост" и "Зелена София".

Същите тези хора не бяха на протестите в защита на референдума за "Младост". Същите тези хора не искаха да се организират протести в защита на каузата за "Зелен Младост". Сега тези хората надигат голям глас, глас идващ от техните дребни душици. Дори не мога да ви нарека предатели, защото вие никога не сте подкрепяли нищо и никого.

Подкрепяли сте само собствените си амбиции, за които очевидно нямате нито професионални, нито морални качества. Прекалено много внимание Ви обърнахме, почерпете се по една ракия в местната кръчма. Втори път - никой няма да Ви обърне това количество внимание - просто не го заслужавате. Вие самите не се уважавате, това си личи от факта, че дори във Фейсбук не се представяте с истинските си имена, а с прякори. Вие сами показвате, че не сте личности.

д-р Николай Георгиев

ОЩЕ ПО ТЕМАТА:
Никой не си сваля доверието от Десислава Иванчева

Поредна мръсна и ченгесарска атака срещу Десислава Иванчева

Няма коментари:

Публикуване на коментар