понеделник, 15 май 2017 г.

КОЙ води мръсна война срещу Десислава Иванчева?

Десислава Иванчева
Малка, но пък за сметка на това доста гръмогласна групичка от бивши протестиращите в столичния квартал "Младост" решиха, че за всичко им е виновна Десислава Иванчева. На новия кмет щедро се преписват разрешителни за строеж, които са издавани преди години. КОЙ има интерес от подобна мръсна игра?
Явно някои хора имат незадоволени политически амбиции. Вижда се от всички, че атаките към Десислава Иванчева идват от едни и същи лица. Къде обаче остана тяхната принципна позиция за "Младост". Къде остана тяхната борба за "Младост"?

Набързо се появи сайт, в който се пишат пасквили срещу Десислава Иванчева, а никой не се сеща да каже, че проблемите с връщането на реституирани земи и масовото даване на разрешителни за строежи, датират доста преди Иванчева да стане кмет на "Младост".

Освен това има и един доста важен факт, който не бива да се забравя никак лесно. Именно групичката, която сега атакува Десислава Иванчева не дойде пред Столичния общински съвет, за да протестира в защита на референдума. Явно някои хора в "Младост" имат други интереси...

д-р Николай Георгиев

Няма коментари:

Публикуване на коментар