вторник, 20 юни 2017 г.

Пиянската завера срещу Десислава Иванчева (СКАНДАЛНИ СНИМКИ)

Само ден преди атаката срещу кмета на район "Младост" - Десислава Иванчева, Георги Кадиев събира своите последователи на ударно пиене на бира. Именно там става и заверата срещу Десислава Иванчева. Още в първия работен ден на миналата седмица няколко лица се обявиха от инициативен комитет за "Зелен Младост" и поискаха оставката на Десислава Иванчева.

От кадрите става ясно, че въпросните активисти са силно приближени на вечно неуспелия кмет на София - Георги Кадиев. Явно не инициативен комитет за "Зелен Младост", а малокалибрената партия - "Нормална държава" стои зад исканата оставка. Не случайно мнозинството от членовете на инициативния комитет издигнал Десислава Иванчева за кмет вече публично обявиха, че я подкрепят. Има и една друга интересна подробност, която беше спестена в публичното пространство. 


Оказва се, че доскорошният зам.-кмет на "Младост" - Никола Вапцаров, който шумно хвърли оставка има по трудова книжка само 5-6 месеца стаж и то по стажанската програма. Иначе не му липсва самочувствие да дава акъл на другите. 

Ето това са хората, които атакуваха Десислава Иванчева!


Няма коментари:

Публикуване на коментар