четвъртък, 8 юни 2017 г.

Поредна мръсна и ченгесарска атака срещу Десислава Иванчева

Десислава Иванчева
Да водиш война срещу строителната мафия не е никак лесна работа. Усилията са още по-големи, когато става дума за София, където интересите са доста големи. Хубаво е поне активните граждани да дават отпор на мафията и да подкрепят един от малкото кметове, които се борят за своя квартал. Десислава Иванчева беше част и продължава да бъде част от активните граждани на "Младост", които се борят за зелен, а не бетонен квартал.

Това обаче странно защо не се харесва на определени кръгове, които на бързо си спретнаха нещо подобно на квартален сайт. Той обаче не се използва за информиране на хората, не дава решения на проблеми, а е посветен изцяло на пюене срещу Десислава Иванчева. Автор на повечето така наречени статии, които нямат нищо общо с журналистическите стандарти и правила, още по-малко с морала, е едно не особено успешно ченге. Неговата личност обаче не е важна, той е сам, инструмент на поредната мръсна атака. Атака насочена срещу тези, които искат да имат зелени площи, а не само бетон. 

Последната така наречена статика е за санирането на пет блока в "Младост". Без никакви доказателства и причинно следствени връзки се прави внушението, че има нещо нередно. Дори не е изяснено на къде е насочена тази нередност, но непрекъснато се говори за някаква далавера. 

Според сайта в основата на тази неясна далавера е Десислава Иванчева. Споменава се само за удължен срок на работата на комисията, която разглежда документите на фирмите кандидати. Това, как влияе на цената и материалите на финансирането не е казано. Причината за това е проста - не влияе по никакъв начин. Материала обаче иска да хвърли сянка върху работата на Десислава Иванчева и нейния екип. Сянка обаче има върху плюещите, някои от които дори във Фейсбук не са с истинските си имена. Техните имена нямат значение, значение имат усилията и волята за борба с мафията, а не нейните слуги. 

Не подценявайте гражданите на "Младост", те виждат истината.

д-р Николай Георгиев

Няма коментари:

Публикуване на коментар